Отмина успешна учебна година

Отмина успешна учебна година за СУ“Д-р Петър Берон“ . Седем зрелостници завършиха образованието си. Те бяха изпратени тържествено на 20 май, а балът си отпразнуваха на 25.05. в гр. Елхово. Абитуриентите получиха и персонални поздравителни адреси от кмета на общината Христо Христов с пожелание за успешна реализация в професионалната сфера, която са избрали и призив да не изоставят родния край и приятелите от детството си.
Начален етап на основно образование завършиха 10 ученици от 4 клас. Те се разделиха със своята първа учителка г-жа Ламбова на тържество край басейна в гр. Елхово.
На класови тържества учениците от 1,2 и 3 клас получиха удостоверения за завършен клас. В тържествена обстановка директорът на училището г-жа Дора Карагьозова връчи на седмокласниците свидетелство за основно образование и на десетокласниците удостоверение за първи гимназиален етап, както и дипломите на зрелостниците.
През тази учебна година по инициатива на училищното ръководство и с подкрепата на община Болярово ученици от училище се обучаваха към НТС-Елхово и придобиха правоспособност -„готвач“.  Г-жа Чанева – секретар на община Болярово и г-н Стойков от НТС-Елхово връчиха документите на завършилите ученици.
Ученици от 5-11 клас бе организирана екскурзия до Бачковския манастир и пещерата „Бачо Киро“ с ръководители Иванка Новакова, Николай Иванов и Радостина Минева. Учениците от начален курс с ръководители Велина Вачева, Мария Тодорова, Дянка Андонова и Златка Ламбова посетиха музея на авиацията в Бургас и ЗОО Бургас.
15 ученици от 3-5 клас с ръководители Дянка Андонова и Славка Минчева участваха в обучение за действия при наводнения и последващи кризи  от 12-16.07. в гр. Бургас.